5-9 maj
-
-
Måndag 5 maj
-
Panerad torskfilé
Serveras med kall krämig skagensås, citron och kokt potatis.
-
Ugnsbakad kycklingfilé
På en bädd av sydfransk grönsaksröra, serveras med råstekt potatis.
-
Tisdag 6 maj
-
Fylld köttfärslimpa
Med soltorkade tomater, oliver och rödvinssky. Serveras med kokt potatis.
-
Vitvinspocherad koljafilé
Med varm kräftsås och dill. Serveras med kokt potatis.
-
Onsdag 7 maj
-
Spättaroulader
Med vitvinssås, sauterad bladspenat och pilaffris.
-
Ugnsstekt falukorv
Serveras med hemlagat potatismos och gurkmajonnäs.
-
Torsdag 8 maj
-
Halstrad laxfilé
Serveras med hemslagen hollandaisesås, citron och kokt potatis.
-
Pytt Bellman
Gräddstuvad, med kokt ägghalva och inlagd saltgurka.
-
Fredag 9 maj
-
Gratinerad torskfilé
Med ost och sparris samt duchessepotatis.
-
Timjanfläskytterfilé
Helstekt och serveras med rosépepparsås och potatisstomp.
-
Veckans Vegetariska
-
Färsspett
Vegetariska färsspett med grillad sparris, tzatziki och potatisklyftor.
-
Veckans Pasta
-
Fläskfilépasta
I en len gräddig sås med färska champinjoner. Serveras med grillad fläskfilé och toppas med riven Grana Padano.
-
Veckans Sallad
-
Halloumi Caesarsallad
Grillad halloumi på romansallad med tomat, gurka och lök. Rundas av med klassisk Caesarsås och honung smaksatt med timjan.
-