5-9 maj

    • Måndag 5 maj

    • Panerad torskfilé

      Serveras med kall krämig skagensås, citron och kokt potatis.

    • Ugnsbakad kycklingfilé

      På en bädd av sydfransk grönsaksröra, serveras med råstekt potatis.

    • Tisdag 6 maj

    • Fylld köttfärslimpa

      Med soltorkade tomater, oliver och rödvinssky. Serveras med kokt potatis.

    • Vitvinspocherad koljafilé

      Med varm kräftsås och dill. Serveras med kokt potatis.

    • Onsdag 7 maj

    • Spättaroulader

      Med vitvinssås, sauterad bladspenat och pilaffris.

    • Ugnsstekt falukorv

      Serveras med hemlagat potatismos och gurkmajonnäs.

    • Torsdag 8 maj

    • Halstrad laxfilé

      Serveras med hemslagen hollandaisesås, citron och kokt potatis.

    • Pytt Bellman

      Gräddstuvad, med kokt ägghalva och inlagd saltgurka.

    • Fredag 9 maj

    • Gratinerad torskfilé

      Med ost och sparris samt duchessepotatis.

    • Timjanfläskytterfilé

      Helstekt och serveras med rosépepparsås och potatisstomp.

    • Veckans Vegetariska

    • Färsspett

      Vegetariska färsspett med grillad sparris, tzatziki och potatisklyftor.

    • Veckans Pasta

    • Fläskfilépasta

      I en len gräddig sås med färska champinjoner. Serveras med grillad fläskfilé och toppas med riven Grana Padano.

    • Veckans Sallad

    • Halloumi Caesarsallad

      Grillad halloumi på romansallad med tomat, gurka och lök. Rundas av med klassisk Caesarsås och honung smaksatt med timjan.