Det här är viktigt för Laszlo´s

 

Om Du inte känner oss och aldrig har besökt vår restaurang (kanske dags nu?) så skadar det kanske inte att veta vilka vi är, vad vi står för och vilka värderingar vi har. Det här är i korthet viktigt för oss och det genomsyrar allt vad vi gör.

Ett professionellt kundbemötande
Det här är inget vi bara skriver ned på ett papper för att det ska se tjusigt ut.
Det måste sitta i ryggmärgen hos oss alla som jobbar på Laszlo´s. Vi sätter ribban högt – 100% kundnöjdhet är vårt mål och ingen utopi för oss. Du kommer som vår gäst att se att vi jobbar hårt för att nå detta mål.

Lyhördhet gentemot våra gäster
Inget system är perfekt och vi kommer hela tiden att jobba hårt för att bli litet bättre i allt vi gör. Har Du tips och idéer på hur vi på Laszlo´s kan förbättra oss önskar vi att Du tar kontakt med oss och berättar dina tankar.

Kvaliteten på mat och dryck vi erbjuder våra gäster
Vi har inte snålat med kvaliteten på utrustning eller detaljer i samband med vår ombyggnation. Samma synsätt gäller för de råvaror vi använder i vår restaurang. Kanske något dyrare lösningar än vad andra restauranger skulle ha valt, men vi vill erbjuda våra gäster bästa möjliga slutprodukt. Det är ni värda!

Vår service
Gäller allt från möjligheterna att beställa och hämta pizza, färdiga måltider (välj fritt från vår meny), till catering för små och stora sällskap. Du kan litat på Laszlo´s i alla lägen!

Vi ger mervärde för våra gäster
Vi har sedan ett år tillbaka startat en Födelsedagsklubb (kostar inget att vara med) och många har anmält sig till den och utnyttjat vårt flotta erbjudande att bjuda Födelsedagsbarnet på en valfri 2 rätters meny. Läs mer om vår Födelsedagsklubb.
Välkommen att vara med Du också!

Vi tar vår del av ansvar för miljön
För oss är det viktigt att lämna efter oss en bättre värld att leva i. Vi minimerar matsvinnet genom klok hushållning i köket och genom att inte servera för stora portioner. Be oss i stället om mer mat när Du ätit upp om Du inte är nöjd med portionens storlek. All mat som slängs av oss blir så småningom till biogas. Källsortering är naturligtvis en självklarhet för oss.

Tack för att Du valde oss!

Hozan Mohammed med personal
Laszlo´s Krog & Catering