Våran Meny, priser avser servering i matsalen

Bra att veta

Mat & miljö

Vi fokuserar på ekologiska och lokala produkter/råvaror.
Maten lagar vi från grunden och därför rekommenderar vi att ni beställer en förrätt eller snacks medan ni väntar.

Matallergi

Vid gluten-, laktos-, eller annan allergi/överkänslighet – vänligen meddela personalen i samband med beställningen så ordnar vi ett alternativ som passar dig!
Är du vegan eller LCHF-kost så har vi alternativ för det också.

Köttets stekgrad

Vid beställning av kötträtter kan ni välja stekgrad.
Välj mellan Rare, Medium rare, Medium och Well done.
(Vi rekommenderar ej Well done då köttet kan bli torrt och segt)

Endast kortbetalning och Swish

På grund av säkerhet för vår personal och våra gäster tar vi endast KORTBETALNING OCH SWISH

Avhämtning

Allt som finns på vår meny går att beställa för avhämtning.
Beställ i god tid, enklast på vår hemsida www.laszloskrog.se.
Boka, betala med swish och bestäm avhämtningstid, enklare kan det inte bli.

Vi hoppas du är nöjd!

Vi vill att ditt besök hos oss ska vara en upplevelse med bra service och mat tillagad med kärlek.
Är du nöjd med ditt besök hos oss? – Tala gärna om det för dina vänner
Är du inte nöjd? – Tala om det för oss innan du går, så vi får en chans att rätta till.
Eller ett mail till hozan@laszloskrog.se

För och smårätter

SMÖRSTEKT SURDEGSBRÖD 70:-
serveras med tzatziki         
Vinförslag:  Primitivo Salente Italian

BRUCHETTA CAPRESE 75:-
Toppas med tomat, basilika och mozzarella
Vinförslag:  Masi Levarie Soave Italien

BRUCHETTA PESTO GENOVESE 75:-
med grön pesto och lufttorkad skinka
Vinförslag:  Masi Levarie Soave Italien

BRUCHETTA AU CHÈVRE 75:-     
Grillad getost serveras på surdegsbröd,
toppas med timjanshonung & valnötter         
Vinförslag:  Domaine Les Fumées Blanches Frankrike

COPPA lufttorkad fläskkarré 75.-
Serveras med ruccola, riven parmesan, olivolja
Vinförslag: Barbera DÁlba, Barbera, Italien

SERRANO CHIPS 75:-
Ugnstorkad parmaskinka med fikoncreme
Vinförslag:  Primitivo Salente Italien

HJORTCARPACCIO 125:-
Lättrökt hjortstek i tunna skivor
toppas med ruccola och riven parmesan
Vinförslag:  Mazet de Nizas Frankrike

PARMESAN                                           95
Parmesanost i skivor serveras med fikoncreme
Vinförslag:  Primitivo Salente Italien

ROSTAD FÄRSK SPARRIS                95
Serveras med balsamvinäger, olivolja
och riven parmesan
Vinförslag:  Weingut Dreissigacker Tyskland

BLANDADE OLIVER                          65
Marinerade i olivolja

HUMMUS                                               75
Kikärtsdipp serveras med
smörstekt surdegsbröd

RÖD HUMMUS                                          75
Kikärtsdipp sambalolek (stark)
serveras med smörstekt surdegsbröd
Vinförslag:  Pazo das bruxas Spanien

LANGOSTINOS FRITOS                        125
Pankopanerade  vannameiräkor i vitlök &
chili serveras med chiliaioli
Vinförslag:  Weingut Dreissigacker Tyskland

CALAMARES FRITOS                              95
Friterade pankopanerade bläckfiskringar
i vitlök &chili serveras med lime tzatziki
Vinförslag:  Gran Vina Sol Spanien

SKAGENTOAST                                           140
Klassisk skagenröra med handskalade
räkor på hembakat bröd, toppas med
stångkaviar                                                     
Vinförslag: Weingut Dreissigacker Tyskland

CHARKBRICKA kockens val             195 pp
minimum 2 gäster        
Vinförslag: Cõtes du Rhône Frankrike



Varmrätter

BACONLINDAD TOURNEDOS            395
Svensk färsk oxfilé                                 
200 gram styckad av den finaste mittbiten
Serveras med grillad sparris, tomat och
hemslagen bearnaise, pommes home style                                 
Vinförslag:  masi CampoFiorin Ripasso Italien

HUSETS SIGNUM –                                   285
LASZLO´S PANNA

Färsk Svensk oxfilé och fläskfilé 
serveras med baconfrästa champinjoner,
och en len dijongräddssås, till detta
ugnsrostad färskpotatis                
Vinförslag: Barbera DÁlba, Barbera, Italien

HALSTRAD LAMMRYGG                      295 
Serveras med chimichurri och färskpotatissallad
blandad med ruccola, blomkål, rödlök, sparris
tomatsalsa & lime  
Vinförslag: Hey Malbec Argentina


SMASHBURGERS                                195
2 burgare à100gr på oxhögrev,  serveras
med hemgjord aioli, silverlök, tomat, sallad
rostat briochebröd och pommes home style                                             
Vinförslag: Humo Blanco Chile

KYCKLINGSPETT TANDORI          210
Serveras med korianderris, tomat, mozzarella,
tzatziki och chilihummus
Vinförslag: Humo Blanco Chile

PANKOFRITERADE GAMBAS        250
i panad med vitlök &chili
Serveras med tomat och ruccolasallad,
korianderris, limetzatziki & chilihummus
Vinförslag: Pazo de bruxas Spanien

 SMÖRSTEKT RÖDING                       270
färskpotatisstomp smaksatt med pepparrot,
dill & cremefraiche, liten sallad med
coctailtomat, ruccola och riven parmesan.
Till detta hollandaisesås.
Vinförslag:  Domaine Les Fumées Blanches Frankri

HALLOUMI  BURGARE                     195
pankopanerad serveras med tomat, silverlök,
hummus rostat briochebröd, aioli och
pommes frites home style.             
Vinförslag: Groh Grohsmaul Spätburgunder,Tyskland

HALSTRAD FÄRSK SPARRIS VEG 195
Serveras på en bädd av ruccola med
stekt ris, hummus & tzatziki
Vinförslag: mas Levarie Soave Italien

KEBABTALLRIK PÅ NÖTKÖTT      160      
Kebabkött, sallad, tomat, gurka, lök
fefferoni, pommes frites & kebabsås                   
Vinförslag: Humo Blanco Chile


Sallader

LYXIG RÄKSALLAD                         250
Med handskalade räkor, cocktailtomat,
sallad, finhackad rödlök, gurka,
dillmajonnäs och smörstekt surdegsbröd                               
Vinförslag: Chablis Samuel Billaud, Frankrike                    

CAESARSALLAD  KYCKLING      185                      
sallad, grillad svensk kyckling, cocktailtomat,
gurka, caesardressing, bacon, stekt surdegsbröd
toppas med riven parmesan                                             
Vinförslag:  La Mule Frankrike

GAMBAS SALLAD                             225
pankopanerade i vitlök & chili, serveras
på en blandsallad med cocktailtomat, gurka,
rödlök, dillmajonäs & smörstekt surdegsbröd
Vinförslag: Pazo de bruxas Spanien

CHEVRESALLAD VEG                      185
stekt med sallad, ruccola, cocktailtomat,
blomkål, valnötter, färskriven parmesan,
balsamicovinegrette och stekt surdegsbröd
Vinförslag:  Domaine Les Fumées Blanches Frankrike

KEBAB SALLAD                                 165
Kebabkött av nöt, sallad, tomat, gurka,
finhackad silverlök & kebabdressing  
Vinförslag:  Primitivo Salente IGT, Primitivo, Italien


Junior / Barnmeny

Till vår barn och junior meny ingår 2 kulor vaniljglass och chokladsås

FLÄSKFILÉ, 150:-
150 gr serveras med hemslagen bearnaise och pommes frites
– för oss upp till 15 år

BARNHAMBURGARE, 98:-
naturell, serveras med pommes frites, gurka, tomat och ketchup vid sidan,

KEBABTALLRIK, 98:-
naturell, serveras med pommes frites och kebabsås vid sidan

PANNKAKOR, 98:-
med sylt och grädde


Dessert

SORBETTO AL PROSECCO              95
Vattenmelon sorbet toppas med
prosecco

CHOKLADPANNACOTTA               95
Vit och mörk chokladpannacotta toppas
med havrecrunch och passionsfrukt

CHOKLADQUENEL                           95
Chokladägg fyllt med mousse
serveras med färska bär

VANILJDRÖM                                      95
Vaniljglass med färska bär


Vill du även slå en koll på våra drycker? – tryck HÄR

All vår mat finns även för avhämtning!